Autoremondi ülevaade

Remondiboks alustas tegevust 1999. aastal, kui soetasime ühe tõstuki ja sildade reguleerimise laserstendi CORGHI. Ajad on edasi läinud ja kuna meie püsikliendibaas on aastatega mitmekordistunud, siis tänaseks on meil kokku 5 tõstukit ning eraldi osakond klassikaliste autode tarbeks.

Abi saavad meie autoteenindusest kõik autoomanikud olenemata sõiduki margist või vanusest, põhiliselt oleme siiski spetsialiseerunud Itaalia automarkidele ALFA ROMEO, LANCIA ja FIAT. Nende markide kvaliteetseks teenindamiseks on meil olemas vajalikud spetsiaaltööriistad ja ka tehase originaal diagnostikaarvuti EXAMINER. Ja eelkõige muidugi teadmised ja soov nende autodega tegeleda, sest see tegevus on välja kasvanud meie inimeste hobist ja kirest temperatmentsete Itaalia autode vastu. Kogemust FIAT grupi autodega on meie spetsialistidel juba üle 25 aasta.

Oleme võimelised teostama diagnostika ja remonditöid ka Alfa uuema põlvkonna mudelitele GIULIA JA STELVIO ning omame ligipääsu Stellantis grupi autode tehasetoele.

NB ! Meie tööriistaparki on lisandunud uue põlvkonna LAUNCH diagnostikaseade, millega on võimalik teostada kõigi enamlevinud autode elektroonika veaotsingu ja diagnostika töid.

Alates detsembrist 2021 on töös uus tipptasemel sildade reguleerimise stend John Bean, mis võimaldab reguleerida autosid velgedega kuni 24 tolli  !

Pakume ka ALFA ROMEO,LANCIA ja FIAT originaalvaruosi.

Kohapeal pakume müüa PETRONAS ja MOTUL õlisid. Muud vajalikud varuosad toome oma koostööpartneritelt ise kohale. Müüme ka CONTINENTAL , HANKOOK ja teisi enamlevinud kvaliteetrehve ning teostame rehvitöid kaasaegsetel rehvipinkidel.

Meie eesmärk on pakkuda kvaliteetset autoremonditeenust, mille saavutamiseks on meil olemas kaasaegsed seadmed ja asjatundlik personal. Meie püsiklientide hulka kuulub nii eraisikuid kui ettevõtteid ning samuti riigiasutusi. Meil on püsikliente mitmetest lähiriikidest, kes oma autosid meie teeninduses hooldada lasevad.

Teenindusse aja saamiseks palume kas helistada, saata päring läbi meie veebikeskkonna või e-kirjana või registreeruda kohapeal.


Oleme avatud E-R 9.00 – 18.00

Kontakt tel: 6 11 58 47, e-mail: kalvo@trk.ee ; jan@trk.ee